Download ☆ Amran Fans By Amran – serv3.3pub.co.uk

Download ☆ Amran Fans By Amran – serv3.3pub.co.uk ❧ Amran Fans free download ➛ Author Amran – Serv3.3pub.co.uk Buku ini bukan bodoh punya barang kerana kebodohan Amran hanya untuk mereka yang berakal“Kebodohan Amran hanyalah untuk mereka yang berakal” – AmranMungkin korang pun dah nampak yang Amran tak m Buku ini bukan bodoh punya barang kerana kebodohan Amran hanya untuk mereka yang berakal“Kebodohan Amran hanyalah untuk mereka yang berakal” – AmranMungkin korang pun dah nampak yang Amran tak macam dulu Dah kurang buat korang ketawa Idea pun dah biasa biasa Bukan apa Amran rasa diri ni dah terlalu tua dan dah terlalu lama memegang tampuk pemerintahan dekat media sosial niSebelum korang gulingkan Amran dengan cara tak bermaruah bagaimana yang berlaku pada Muammar Gaddafi baik Amran pilih untuk undur diri ataupun bergerak perlahan sedkit untuk kasi laluan pada page page troll baru yang Amran lihat potensi mereka jauh lebih baik dari AmranAmran tinggalkan hasil catatan Amran selama dua tahun kewujudan Amran Fans ini kepada korang Korang cari beli dan bacalah hasil tinggalan Amran tu nanti Amran doakan agar kalian semua dimurahkan rezeki Terima kasih kerana pernah menyokong Ada rezeki kita jumpa lagi.


10 thoughts on “Amran Fans

  1. Firdaus Abu Bakar Firdaus Abu Bakar says:

    hambar ni Meran kau melawak kat Facebook je la ek


  2. Naim AlKalantani Naim AlKalantani says:

    Aku baca tak sampai 2 jam Ada ide yang boleh pakai Ada yang sinis Ada yang kelakar Ada yang babi


  3. Sooraya Evans Sooraya Evans says:

    Various crap gets passed off as literature these days Tiada nilai sekadar memerah populariti yang sedang memuncak untuk kutipan royalti'Penulisan' yang agak angkuh dan penuh sindiran meskipun penulis ternyata tidak memahami kebanyakan isu secara jelas dan terperinci Misalnya entri mengenai kemelut Cadbury di mana JAKIM banyak kena hentam kiri dan kanan Pendek kata tidak keterlaluan andai himpunan helaian kertas ini dikategorikan sebagai sampah yang wajar dipadam daripada memori penerbitan negara


  4. Sharulnizam Mohamed Yusof Sharulnizam Mohamed Yusof says:

    Amran Fans Selalu juga nampak statusnya dikongsi rakan di FB Lucu juga Sesekali ada juga singgah melawat laman FBnya Bila dibaca baca tidak lah sampai mahu LIKETak faham juga likers nya beribu ribu Ratus ribuSampai DubookPress pun terbitkan buku Amran Fans ini Tempohari hampir hampir mahu beli di Pesta Buku tapi tak jadi Ada pula jualan online dengan harga diskaun yang menarik tak jadi juga beli Mujur juga ada sahabat yang membeli dapatlah menumpang bacaKomen?Sama seperti ayat di atasBila dibaca baca tidak lah sampai mahu LIKE#jangancarutkanaku#biasalahtaksemuasuka#kalausemuasukanantiamranriak


  5. Pie Mesnan Pie Mesnan says:

    Buku yg menceriakan hidup anda Buku ni koleksi dari FB meran tu sendirimaybe ada orang bosan sbb dah biasa bacatapi tuk hiburkan hati di kala sunyi buku ni lah sesuaihehe


  6. Wan Siti Wan Siti says:

    Santaibuku pinjam nibuku pertama yg dibaca dari ADMIN FB PAGEmakan dalamniat admin ni utk pandaikn bangsaokeylah tui support u


  7. Farrah Farrah says:

    Kebodohan Amran hanya untuk orang berakal


  8. Aliesha Kirana Aliesha Kirana says:

    beli sebab nak baca sesuatu yg menghiburkan n boleh release stress walaupun smua dr status fb amran je tp aku bkn jenis follow amran n baca smua status dia jadi agak menghiburkan jiwa


  9. Aril Aril says:

    Not bad I'm not following all his fb status so this book is LOL There's sarcasm Orang bangang taley baca cause he'll not get it


  10. Wee Wee says:

    #05 2015biarlah orang nak kata tak best pun aku ok je


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *